LAG DITT EGET HJEMMESPA

Er du sliten, nervøs eller ønsker du bare å slappe av? Men uten å bruke så mye penger? Da er hjemmespa tingen for deg! (Hahaha, høres ut som en reklame! Det er ikke det altså!)
Jeg søkte en del på nettet i dag, og fant mye fint! Her er oppskriftene jeg brukte (Husker ikke kilder) :

HONNINGANSIKTSMASKE
Du trenger:
Honning
Banan (Må ikke ha)

Hvis du velger å bruke banan, tar du 1 banan og moser den, og tilsetter 3 ss honning. Fordel det i ansiktet, men unngå omdrådet rundt øynene. Har du bare honning tar du ønskelig mengde honning og fordeler i ansiktet. Begge skal has på i 30 min, før du skylder det bort med vann. Ta på kaldt vann til slutt så porene lukkes, og varmt vann før du tar det på ansiktet.

HÅRKUR
Du trenger:
Olivenolje

Denne hårkuren skal gjøre håret mykt og glansfullt. Fordel olivenolje i tørt hår, til det blir fuktig. La det være i 1time, før du skylder håret.

Begge disse er veldig enkle å lage, så det er ikke så avansert!
Før man begynner med hjemmespaet må man finne et rom man vil bruke. Jeg brukte rett og slett rommet mitt! Uansett hvilket rom man velger, burde man rydde! Jeg blir stresset av rot, og meningen med det hele er jo å slappe av! Så kan man også feks. tenne lys, gjerne duftlys, ta en bolle med roseblader, osv.


Jeg hadde ingen rose, så jeg gikk ut og plukket blomster fra blomsterbusker jeg har i hagen!

Når man har gjort klart alt er det lurt å ta seg en dusj først, slik at man er ren! Så kan man feks. ta et fotbad og lese en bok mens ansiktsmasken og hårkuren enda ikke er klar til å vaskes bort. Ha gjerne på litt beroligende musikk fra youtube, eller kanskje fra en CD? Jeg brukte youtube!


Noe av musikken jeg brukte! Nydelig musikk (:
Mens man venter kan man jo også smøre seg inn med sin favoritt body-lotion, eller kanskje se litt på et TV-program man liker? (Kanskje ikke noe som er stressende!)

-AnneKatrine 

 

Én kommentar

Christine - Littlemozart

10.10.2011 kl.21:15

Så gøy :D

Skriv en ny kommentar

itsphotography

14, Eidsvoll

Jente på 14, snart 15, fra Eidsvoll! Liker foto, dyr, ridning og masse annet! Er i hovedsak en fotoblogg, men kommer også historier fra hverdagen! :)

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits