JENTEKVELD

I går til i dag har Amaraa, Su, Kaja og jeg hatt jentekveld!
Har hatt det kjempegøy!
Sett på Remember me og Hachiko, utrolig triste filmer!
Jeg satt og gråt som en baby, mens de andre ikke gråt noe særlig... untatt Amaraa som gråt med meg på Hachiko da!
Anbefaler virkelig å se både Remember me og Hachiko, utrolig fine filmer. Spessielt Hachiko som er basert på en ekte historie!!!
Vi har gått en tur i skogen i dag faktisk, og vært litt sunne!
I går spiste vi masse godteri, og litt pizza, og i dag har vi jo nesten bare sittet og spilt tetris og sims 3!

Gruppebilde! 


LAN...!Også må jeg bare unnskylde for at jeg har vært en så dårlig blogger i det siste! Prøver så godt jeg kan!

-AnneKatrine


 

STALLEN

I dag har jeg vært og ridd forhesten min for første gang! Gikk ganske bra, men jeg er ikke vant til å ri store hester, så ble litt problematisk trav...!


Random!

Skal få tatt bildet av han, og legge det ut senere :)

-AnneKatrine

SCARYNå er det snart halloween! Synes jeg skal ha en bildespesial eller noe sånt, men jeg trenger litt hjelp!
Skal kanskje lage en skrekkfilm, så jeg lurer rett og slett på hva dere helst vil? Halloween bildespesial eller skrekkfilm? (Skrekkfilm kortfilm ting...) Eller begge deler?

-AnneKatrine

SUNDAY


Random bilder...

Hadde en ganske så stressende dag i går, så nå er det deilig å endelig få slappet av! Tok tog til Eidsvoll, spilte på åpent hus konserten med resten av orkesteret, tok toget hjem igjen og ble hentet! Så ble jeg kjørt til Jessheim, og så på Knerten i knipe med lillesøstra mi! Haha, begynte å gråte et sted i filmen. Var faktisk litt trist!
Så gikk jeg litt rundt på Jessheim, og kjøpte Ben & Jerrys (Elsker virkelig den isen altså!) og Sims 3 dyreliv! Så fikk jeg endelig slappet av. Nå sitter jeg med naturfag og bringebærdrops! For en gangs skyld synes jeg det er deilig å bare være hjemme!
Ha en fin søndag videre!

-AnneKatrine 

HEST PÅ FOR

Er så utrolig sliten etter denne uka! Derfor jeg ikke har blogget, unnskyld! Prøver og lekser er viktigere enn bloggen!
Har også skjedd veldig lite... Men i går fikk jeg endelig en forhest! Jeg er sånn at jeg må alltid ha ting å se frem til for å overleve uka, og det har jeg jo heldigvis fått.Kjenner hesten jeg fikk på for, men ikke særlig godt. Etter sommeren drømmer jeg om å få denne herlige hoppa på helfor! Hadde henne på rideleir, og jeg skulle virkelig ikke tro at man kan bli så knyttet til en hest på kun 5 dager.
Men nå står hun på en rideskole, langt borte (tror jeg?), og jeg får nok nøye meg med hesten jeg fikk på halvfor!

-AnneKatrine

 

FRANCE


Har utrolig mange bilder fra Frankrike, men det er utrolig mange! Var der denne våren, og hadde det utrolig gøy! 2. gangen jeg er der. Liker meg virkelig godt der!
Unnskyld for lite blogging i det siste, og et utrolig kort innlegg, men må pugge til prøver og gjøre lekser! I morgen har jeg spanskprøve, så jeg må nesten øve mer! Skal prøve å blogge bedre ! (:

-AnneKatrine


PICTUREWALL


Ja, det ble webcam bilde! Det får gå!
Som dere ser driver jeg å lager "picturewall", og har kommet ganske langt! Har tatt alle bildene unntatt noen som er av meg, det i midten og det under always! (Det er av Severus Snape fra Harry Potter)
Er absolutt ikke ferdig, og jeg tror jeg kommer til å jobbe med dette frem til jul.

Hva synes du?
-AnneKatrine 

THERE'S A BOY

Bildet ble av så dårlig kvalitet når jeg lastet det opp! Aner ikke hvorfor!
Uansett, har helt glemt å blogge! Unnskyld! Har vel egentlig ikke skjedd noe særlig heller...
Gleder meg skikkelig til vinteren føler jeg! Men så er det bare meldt regn og sol, så må nok vente noen uker før snøen kommer her!

Q. Har det kommet snø hos deg?

-AnneKatrine 

ALWAYS

-AnneKatrine

NOEN GAMLE BILDER

Nå sitter jeg ikke på min egen PC, så derfor har jeg tenkt å legge ut noen gamle bilder! (De eneste bildene jeg har her egentlig!)

Må unnskylde hvis jeg har postet noen av bildene før!

-AnneKatrine

SVAR PÅ SPØRSMÅLRUNDEN

-  Hvor lenge har du ridd ?♥
Har vel egentlig ikke ridd mer enn ca. 1 år, men gikk på et kurs for 2 år siden hvor jeg lærte en del. Så red jeg ikke før det hadde gått 1 år.. Synes jeg har lært meg veldig mye på det ene året da! 

Hvor lang tid bruker du på badet?
Det varierer litt, men som oftest 10-20 min. Har jeg dårlig tid bruker jeg 2-3 min. 

Leser du min blogg? Vil du starte å lese den?
Nei, leser ikke din blogg. Kan hende jeg starter å lese den, men det kommer litt an på hva du blogger om (:  

Hva liker du å ta bilde av?
Liker spessielt å ta bilde av dyr, men også natur! Inspirasjonsbilder synes jeg også er morro å ta!  

-  Liker du å spille fotball?
Ja, synes det er ganske gøy noen ganger! Kommer litt an på hvem jeg spiller med, og været! (Jeg er litt lat når det er dårlig vær!) 

Liker du å tape?
Uff, jeg
hater å tape.Blir vanligvis kiempesur, og vil ikke fortsette. Haha, prøver å være positivt, men virkelig vanskelig for meg! 

Har du noen tantebarn?
Ja, har en niese som heter Linnea! 

- Hva er det du liker og gjøre mest??
Må jeg velge en ting er det vel ridning, men liker også å ta bilder, tegne, være med venner og en del andre ting!


Et bilde jeg tok for noen dager siden! 


-AnneKatrine
 

LAG DITT EGET HJEMMESPA

Er du sliten, nervøs eller ønsker du bare å slappe av? Men uten å bruke så mye penger? Da er hjemmespa tingen for deg! (Hahaha, høres ut som en reklame! Det er ikke det altså!)
Jeg søkte en del på nettet i dag, og fant mye fint! Her er oppskriftene jeg brukte (Husker ikke kilder) :

HONNINGANSIKTSMASKE
Du trenger:
Honning
Banan (Må ikke ha)

Hvis du velger å bruke banan, tar du 1 banan og moser den, og tilsetter 3 ss honning. Fordel det i ansiktet, men unngå omdrådet rundt øynene. Har du bare honning tar du ønskelig mengde honning og fordeler i ansiktet. Begge skal has på i 30 min, før du skylder det bort med vann. Ta på kaldt vann til slutt så porene lukkes, og varmt vann før du tar det på ansiktet.

HÅRKUR
Du trenger:
Olivenolje

Denne hårkuren skal gjøre håret mykt og glansfullt. Fordel olivenolje i tørt hår, til det blir fuktig. La det være i 1time, før du skylder håret.

Begge disse er veldig enkle å lage, så det er ikke så avansert!
Før man begynner med hjemmespaet må man finne et rom man vil bruke. Jeg brukte rett og slett rommet mitt! Uansett hvilket rom man velger, burde man rydde! Jeg blir stresset av rot, og meningen med det hele er jo å slappe av! Så kan man også feks. tenne lys, gjerne duftlys, ta en bolle med roseblader, osv.


Jeg hadde ingen rose, så jeg gikk ut og plukket blomster fra blomsterbusker jeg har i hagen!

Når man har gjort klart alt er det lurt å ta seg en dusj først, slik at man er ren! Så kan man feks. ta et fotbad og lese en bok mens ansiktsmasken og hårkuren enda ikke er klar til å vaskes bort. Ha gjerne på litt beroligende musikk fra youtube, eller kanskje fra en CD? Jeg brukte youtube!


Noe av musikken jeg brukte! Nydelig musikk (:
Mens man venter kan man jo også smøre seg inn med sin favoritt body-lotion, eller kanskje se litt på et TV-program man liker? (Kanskje ikke noe som er stressende!)

-AnneKatrine 

 

HJEMMESPA

Bestemte meg for å ha hjemmespa i dag, og det er jeg utrolig glad for! Levende lys, hårkur, ansiktsmaske, musikk og bare avslapning! Kommer en "oppskrift" på hjemmespa senere i dag, men nå skal jeg bare slappe av!


Jeg er sunn! (Bilde er fra i går, må jo kose seg på lørdagen! Spiste ikke halvparten en gang da)

Husk å stille spørsmål på spørsmålsrunden! 

-AnneKatrine

TYSKLAND

Da har jeg endelig fått redigert bildene fra Tyskland! Hadde flere enn jeg trodde!

Tok dessverre ikke bilder av folkene Kristin og jeg var med, det glemte jeg helt! Også hadde jeg ikke noe lading på kameraet da!
I dag har jeg faktisk gått ut! Også reddet jeg 3 frosker! Haha, lang historie, men vertfall slapp jeg dem ut i det fri! Har også vært å sett på kattunger, og de er jo bare så utrolig søte!

Herregud, bare se på den nusselige her!
Har plutselig fått veldig lyst på katt, spessielt den på bildet! 

-AnneKatrine

 

SPØRSMÅLSRUNDE

Ja, da har jeg tenkt å ha spørsmålsrunde! Har jo ikke skrevet så mye om meg på bloggen, så spør om hva dere vil!
Bare å spørre om alt fra hva slags kamera jeg bruker, til mer personlige ting! Skal prøve å svare så godt jeg kan! 

-AnneKatrine

BROKEN

Da har jeg kommet hjem fra Tyskland! Har hatt en herlig tur! Hadde det egentlig mye morsommere på båten enn i Tyskland, haddejeg hatt bedre tid hadde jeg nok hatt det mye morsommere i Tyskland!
Traff noen utrolig hyggelige folk, men jeg glemte å spørre om hva de het til etternavn! (Får ikke lagt dem til på facebook!)
Fikk selvfølgelig også tatt noen bilder, men kameraladeren min ville ikke virke! Så det har dessverre blitt utrolig få bilder! Men noen ble det vertfall! Bildene kommer i morgen :)

Disse bildene tok jeg for ca. 1 uke siden!

-AnneKatrine

READY TO GO!

Fikk faktisk god tid til å blogge, så det er jo positivt! Men det er 1 time til vi skal dra, og jeg hater virkelig å vente på å dra. Blir bare stressa! Men så er det jo ikke jeg som kjører, så når jeg vil dra har veldig lite å si!


Her er dagens outfit! (tatt med webcam, har ikke tid til kameraet!!) 
Blusen er fra GinaTricot, og skjørtet er jeg egentlig ikke helt sikker på...! (Fikk det fra moren min, og det var visst fra en butikk i Tyskland. Husker ikke helt merket, men det var Veronica eller noe sånt.)
Foresten så er det stua i bakgrunnen, veldig rotete!

-AnneKatrine

TYSKLAND


(Jeg og Amaraa ordner hestene!)
I morgen skal jeg og Kristin til Tyskland! Vi skal ta Color fantasy, som går til Kiel! Har vært der 4-5 ganger eller noe sånnt før, liker meg godt der! Men jeg får ikke blogget, siden internett er ganske dyrt... men jeg blogger igjen på fredag! Kanskje kommer det et innlegg tidlig i morgen også, får se hva jeg rekker! Blir vertfall en del bilder fra tyskland, fohåpentligvis! 
Jeg er egentlig ganske dårlig kjent med butikkene i Kiel, vet du om noen bra butikker i Kiel? (Ikke alt for langt unna havna!)  

-AnneKatrine

HØNEFOSS

Kom hjem fra Hønefoss i går, men var så sliten at jeg ikke orket å blogge!
Hadde det supert i Hønefoss med Amaraa, koste meg virkelig! Fikk gjort en del ting jeg aldri har gjort før (Sov i gapahuk, rei med westernsal og tøyler, bada i badestamp, gikk i sommertøy i oktober, ++)
Ble også masse bilder, elsker virkelig å ta bilder av dyr og natur!

 
Var utrolig varmt!


Jeg og Amaraa rir!Legger ut flere bilder i morgen, men nå skal jeg legge meg!

-AnneKatrine

itsphotography

14, Eidsvoll

Jente på 14, snart 15, fra Eidsvoll! Liker foto, dyr, ridning og masse annet! Er i hovedsak en fotoblogg, men kommer også historier fra hverdagen! :)

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits